Presentasjon om Henrik Rosenvold sin birøkt

Jeg heter som sagt Henrik Rosenvold bor i Skien og til daglig så jobber jeg på Rosenvold klær

Jeg begynte med bier våren 2016, jeg begynte da med 1 kube som ble 6 iløpet av sommeren. Iløpet av sommeren 2017 ble 6 kuber til 16 og  i 2018 ble det endelige kubeantallet 26, i 2019 ente antall bi-folk på 37.

Jeg elsker og jobbe med og stelle bier og produserer selvsagt mye honning. Honningen selger jeg til alle som er interessert og det er bare og kontakte meg på Facebook siden min @henrikshonning eller mobil 99706335 du kan gjerne også bare komme innom meg hjemme men send gjerne en sms på forhold slik at du unngår bomtur.  Det er nå tomt for honning fra 2017 sesongen men jeg satser på jeg har mye ny honning for salg fra ca 1 august 2018.

Jeg bor i Christian Michelsensgate sør 25, 3714 Skien

Jeg har også en flott kone og to fine barn.

Her kan du lese om oppdateringer rundt min birøkt om bier og honning. Så her kan du lese litt av hvert om bienes liv i kuben og hvordan honningen blir til honning. Jeg legger ut fra livet i kuben litt fra hele året men det er selvsagt på sommeren det meste skjer. Så du kan følge honningens reise fra blomstene til den kommer inn i bikuben frem til jeg høster, slynger, rører, og tilslutt tapper på glass.

Om du ønsker kontakt med meg så sms/ring på 99706335, mail på honning@henrikshonning.no eller send meg en melding via Facebook siden min https://www.facebook.com/henrikshonning/

Her viser jeg frem en fin ramme full av yngel som skal bli til nye bier