Kjøpe Henriks honning og leppepomade

Om du ønsker å kjøpe lokal honning og leppepomade fra Skien så bare ta kontakt, kommenter under, send meg en sms/ring meg på 99706335 eller send meg en melding på Facebook eller Instagram, eventuelt mail: henrik@rosenvold.no

Du kan også stikke innom meg i Christian Michelensgate sør 25, 3714 Skien eller på jobb hvor jeg også har stående honning og leppepomade. Du finner meg da på Rosenvold klær i Skien sentrum.

Jeg har følgende honning:

🐝🍯

Jeg har Byhonning som er sanket av mine bier i Skien by, denne er veldig rund og fin i smaken og har en litt karamell smak. Honningen har blitt sanket på ett veldig stort utvalg av blomster siden det er mye mer forskjellige blomster i en by en litt mer landlig. Her har biene vært på seljer fra tidlig på våren lønnetrærne utenfor Ibsenhuset, bringebær blomster langs jernbanen og alle tærne og blomstene i brekkeparken. Biene har også funnet mye godt på Bakken og i hager i og rundt sentrum. 🐝🍯

Også har jeg Sommerhonning som er veldig frisk og fin i smaken og høsthonning som smaker litt mer typisk «honning». Disse honningene stammer fra Skyer i nærheten av Ørnstjenn og Sem rett ved Børsesjø.

Sommerhonningen inneholder nektar fra vår og sommer blomster og mye fra bringebær. 🐝🍯

Høsthonning er honning fra hele sesongen, men med hovedvekt av nektar fra blomster på sensommeren og høsten som Geitrams og Lyng.

Jeg har også laget en veldig ren og god leppepomade med kun bivoks fra egne bier og olivenolje. Denne er perfekt nå i skiftene vintervær, den heter Henriks Lucky lips. Denne er helt ren og naturlig uten skumle tilsettingsstoffer som kan tørkeut leppene eller være skadelig for kroppen.

Jeg har følgende priser:

🍯🐝

Byhonning sanket av mine bier i vakre Skien by

250 grams glass kr 80,-

500 grams glass kr 120,-

1 kilos glass kr 220,-

Sommerhonning eller Høsthonning

500 grams glass kr 120,-

1 kilos glass kr 220,-

2 kilos spann kr 440,-

Leppepomade:

Henriks Lucky lips kr 100,-

Del gjerne innlegget og tips venner som du vet liker honning .