Flow hive på Arkaden Skien sitt tak

Jeg har i all hemmelighet flyttet opp en Flow Hive på taket av Arkaden Skien i Skien By. Her er planen å høre med Jacob & Gabriel Restaurant om de har lyst til og være med og tappe honning direkte ut fra kuben. Denne kuben kan jeg nemmelig tappe honning direkte fra kuben og rett oppi glassene. Honningen er da helt klar til bruk, ferskere og mer kortreist honning skal en lete lenge etter.???
Men jeg har i år fått en utfordring med noen terner som har laget rede og nå er det nyklekkede unger der. Dette fører til at det er nermest umulig og komme opp på taket. Har skjønt det slik at disse ungene har lært seg å fly etter ca tre uker? Om noen har greie på terner så suppler meg gjerne og kom med tips.
Så om en tre ukers tid håper jeg at kanskje Lars Ludvig Jacobsen har lyst til og bli med på tapping av Skien By´s kanskje beste byhonning? Mulig Aziz Chaer også har lyst til å bli med på tapping av kanskje Norges eneste Flow hive kube på taket av ett kjøpesenter? ??????

Flow hive på Arkaden Skien