Biene ble heldigvis ikke tatt av elva

Nå har det kommet ekstreme nedbørsmengder de siste dagene. Fikk telefon fra en observant nabo som sa ifra jeg måtte følge med at ikke bikubene ble tatt av elva som steg veldig raskt. Fikk sjekket i går og i dag har vannet heldigvis gått litt tilbake. Med fint vær i dag og ikke mer regn på ett par dager så går dette fint håper jeg. ??
Flott vær i dag og da titter biene ut for å strekke ut vingene for en liten luftetur.
Jeg har fortsatt bra med honning på lager så bare å ta kontakt.
kr 100,- lite glass
kr 200,- stort glass
kr 400,- 2 kilos spann
Om du ønsker å kjøpe honning kommenter under, sms/ring på 99706335 , eller bare stikk innom hjemme hos meg i Christian Michelsens sør 25, 3714 Skien
Tips honning glade om honningen min. ?

Biene ble heldigvis ikke tatt av elva