Årets honning er klar

Nå er nydelig honning fra Henriks Honning og bier samlet av gladebier på Skyer, Sem og Kleiva. Nå har du virkelig muligheten til og sikre deg en lokal og god honning.
Lite glass til kr 100,-
Stort glass til kr 200,-

Honningen er samlet fra Selje, Hestehov, Lønn, Løvetann, Villbringebær, Hvitkløver, Lind, Geitrams, mange forskjellige hage blomster på rundt på Kleiva, Kapitelberget og Brekkeparken, Telemark Museum, og mange flotte ville vekster på Skyer og Sem.
All honningen er lokalt fra Skien By, i Skien kommune.
Det er kun biene ? mine og jeg som har stått for alt som har med birøkt og honningen og gjøre, derfor kan jeg garantere en helt ren og fin honning.?
Honning er nydelig når du skal kose deg med noe godt på brødskiva, i teen, kaker, matlaging eller bare ren nytelse fra en skje.
Dette er en flott gave ? til jul, bursdager og andre anledninger der du vil overraske noen med noe godt.
Om du vil kjøpe, sms/ring meg på 99706335 , send en facebook melding eller send meg en mail henrik@rosenvold.no
Jeg bor i Christian Michelsens gate sør 25, 3714 Skien (rett på nedsiden av Storm banen) så det er stort sett bare og stikke innom på ettermiddagene. Send en sms på 99706335 og hør om jeg er hjemme så unngår du bomtur.
Jeg tar Vipps, kort og kontant.
Send meg gjerne en mail: honning@rosenvold.no telefon sms/ring: 99706335
Du må gjerne like Facebook siden Henriks Honning og Bier tips gjerne andre som er glad i honning!
Birøkter Henrik Rosenvold

Henriks honning