Parekassetter med dronning og bier

Her står 10 stk såkalte parekassetter fylt opp med bier og en dronning. Jeg tar bier fra bikubene mine og fyller ca 1,5 dl bier i hver lille mini-bikube, og så setter jeg inn 1 stk jomfrudronning.Det som så er viktig er at disse skal stå innesperret i 3-5 dager slik at de kan danne samfunnsfølelse. De må rett og slett bli kjent med hverandre og føle at denne lille bikuben er deres hjem. Hvis jeg setter disse rett ut og åpner, så vil alle biene rømme ut.Etter de har stått inne i 4 dager setter jeg de ut. Da har dronningen krøpet ut av cellen sin og biene vil orientere seg på den plassen jeg setter minikuben.Disse parekassettene satt jeg ut i går kveld. Nå venter jeg på at dronningen skal bli kjønnsmoden og fly ut for å pare seg. Paringen kommer sannsynligvis til å skje nå til tirsdag, og da flyr dronningen ut og parer seg med 10-12 guttebier.