Årets Henriks honning er nå klar

Nå er Kleiva og Skyer honningen i Skien klar.

Send meg gjerne en mail: honning@rosenvold.no  sms: 99706335

Se også gjerne min Facebook side

Nydelig kortreist lokal honning samlet av biene mine hjemme, i hagene rundt på Kleiva i Skien. I tillegg har de fått hjelp av biene mine som står på Skyer. ????????

Lite glass til kr 100,-
Stort glass til kr 200,-

Honningen er nydelig sommerhonning.
??
Honningen er samlet fra Selje, Hestehov, Lønn, Løvetann, Villbringebær, Hvitkløver, Lind, Geitrams,  mange forskjellige hage blomster på rundt på Kleiva, Kapitelberget og Brekkeparken Telemark Museum og mange flotte ville vekster på Skyer.

Nydelig honning når du skal kose deg med noe godt på brødskiva, i teen, kaker, matlaging og bare ren nytelse på en skje.
Dette er en flott gave til jul, bursdager og andre anledninger der du vil overraske noen med noe godt.
Du må gjerne like og dele innlegget og siden min Henriks Honning og Bier tips også andre som er glad i honning!
Om du vil kjøpe, kommenter her, sms/ring meg på 99 70 63 35, send en facebook melding eller send meg en mail henrik@rosenvold.no
Jeg bor i Christian Michelsens gate sør 25, 3714 Skien (rett på nedsiden av Storm banen) så det er stort sett bare og stikke innom på ettermiddagene. Send en sms og hør om jeg er hjemme så unngår du bomtur.
Jeg tar Vipps, kort og kontant.
Birøkter Henrik Rosenvold