Presentasjon av birøkter Henrik Rosenvold

Bilde fra i sommeren 2017

Her viser jeg stolt frem en tavle med honning.

Der det er hvitt er honningen forseglet og ferdig tørket ned til riktig vannprosent og der det ikke er hvitt jobber biene fremdeles med og få riktig vannprosent før de forsegler. Det er viktig at vannprosenten ikke blir over 20% for da kan honningen gjære.

Jeg heter som sagt Henrik Rosenvold til daglig så jobber jeg med Rosenvold klær 

Jeg begynte med bier våren 2016, jeg begynte da med 1 kube som ble 6 iløpet av sommeren. Iløpet av sommeren 2017 ble 6 kuber til 16 og hvordan det går vidre i 2018 for tiden vise, men jeg er i utgangspunktet fornøyd med antall kuber. Jeg elsker og jobbe med og stelle bier og produserer selvsagt mye honning. Honningen selger jeg til alle som er interessert og det er bare og kontakte meg på facebook siden min @henrikshonning eller mobil 99706335 du kan gjerne også bare komme innom meg hjemme men send gjerne en sms på forhold slik at du unngår bomtur.  Det er nå tomt for honning fra 2017 sesongen men jeg satser på jeg har mye ny honning for salg fra ca 1 august 2018.

Jeg har også en flott kone og to fine barn.

Her kan du lese om oppdateringer rundt min birøkt om bier og honning. Så her kan du lese litt av hvert om bienes liv i kuben og hvordan honningen blir til honning. Jeg legger ut fra livet i kuben litt fra hele året men det er selvsagt på sommeren det meste skjer. Så du kan følge honningens reise fra blomstene til den kommer inn i bikuben frem til jeg høster, slynger, rører, og tilslutt tapper på glass.

??

Her ser du meg Henrik Rosenvold som holder en honning ramme